Masopust je obdobím mezi Vánocemi a Popeleční středou, je spojen s veselicemi a pojídáním zabijačkových i jiných masopustních dobrot.
autor Alakarte-cz
Řadit podle
Filtrovat
5.0 11x
Postup přípravy vepřového kolínka pečeného na jablkách s kroupovými placičkami dle receptu z konce 19. století.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 5x
Recept na tradiční chutný dezert s jablky.
ČÍST VÍCE60min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
5.0 3x
Recept na šibřinky dle receptu z konce 19. století. Šibřinky jsou taštičky sypané mákem a podlité horkou povidlovou omáčkou.
ČÍST VÍCE60min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 1x
Postup přípravy skvělého předkrmu z kozího sýra. Předkrm pro slavnostní hostinu.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 1x
Postup na přípravu studeného předkrmu podle receptu z konce 19. století. Galantina je zapomenutý klenot studené kuchyně.
ČÍST VÍCE160min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.7 14x
Recept na tradiční domácí buchtičky s vanilkovým krémem a marinovanými švestkami v rumu.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 16x
Recept na skvělý švestkový koláč z lineckého těsta s ořechy.
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 8x
Recept na přípravu tradičních domácích vdolků s povidly.
ČÍST VÍCE160min | Dezerty | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Recept na výbornou cibulačku. Ingredience vydají na 1,5 litru této skvělé polévky.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.1 23x
Postup přípravy na tradiční domácí lívance.
ČÍST VÍCE120min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 11x
Recept na velmi dobrý předkrm. Kombinace paštiky a jablečného chutney s křenem je opravdu jedinečná.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Recept na dršťkovou polévku s nudličkami z kořenové zeleniny.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.4 5x
Recept na velmi dobrý marinovaný vepřový bůček s netradiční přílohou z krup a kořenové zeleniny.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 6x
Recept na tradiční skvělý pokrm.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.0 4x
Recept na skvělé selečí kolínko s kapustičkami se slaninou a zámeckými brambory.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.6 5x
Recept na skořicové šišky s rozinkami.
ČÍST VÍCE120min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.5 16x
Recept na netradiční bůček pečený v českém kolovém nápoji.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.3 3x
Pivní omáčka, která je podávaná k pečenému marinovanému vepřovému bůčku.
ČÍST VÍCE45min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena