Řadit podle
Filtrovat
5.0 5x
K vařenému hovězímu z polévky a k vařeným bramborám se hodí tato příloha z mrkve a žampionů.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 4x
Recept na rýži, která se hodí třeba ke kuřecímu masu.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 21x
Teplá zeleninová příloha, kterou si vegetariáni s klidem dopřejí i jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 9x
Zcela jednoduchý experiment, který se vydařil. Zeleninovou přílohu klademe na chleba s máslem nebo přidáváme ještě teplou k libovolnému hlavnímu chodu. Chuťově nám připomene podušené zelí.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 17x
Recept na grilované bagety plněné česnekovo-bylinkovou směsí a sýrem. Pokrm podáváme jako přílohu k masu, zelenině nebo polévkám.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 48x
Recept na rychlou přílohu k masu.
ČÍST VÍCE15min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 8x
Teplá zelenina vhodná jako příloha k masíčku.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Recept na žampiony trochu jinak.
ČÍST VÍCE10min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 6x
Jednoduchá houbová příloha vhodná k masu nebo jen tak na chleba.
ČÍST VÍCE15min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 26x
Lehká příloha. Pokrm, který chutná nejlépe v teplé úpravě. Voní po bylinkách.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.2 10x
Podušená zelenina jako snadná příloha k pečenému masu. Vegetariáni mohou podávat i jako hlavní pokrm.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 8x
Recept na přílohu ze zelí.
ČÍST VÍCE75min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Směs zeleniny naložené a upečené. Vhodné jako příloha.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.9 7x
Výborná barevná italská příloha z paprik.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.5 14x
Tento salát nejenže skvěle chutná, ale také je plný vitamínů, které nás ochrání proti nemocem, jako je například chřipka.
ČÍST VÍCE10min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 130x
Pučálka se připravuje z naklíčeného hrachu. Zelený hrách je chuťově výraznější, ale ten běžněji dostupný, žlutý, je lépe stravitelný. Staročeský pokrm s kořeny sahajícími do raného středověku, jehož příprava je rychlá, ale rozložena do tří dnů.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 97x
Vynikající příloha ideální k přírodně upravovaným plátkům masa.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 86x
2.9 904x
Červená řepa připravená jako kaše. Jednoduchá a skvělá příloha.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena