Řadit podle
Filtrovat
5.0 7x
Směs používám na dochucování všech pokrmů připravovaných s paprikou - dršťková polévka, všechny druhy gulášů, pod maso. Jednu dávku dělám i s feferonkami.
ČÍST VÍCE90min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 26x
Trošku pracnější recept na zdravé uchování černého rybízu.
ČÍST VÍCE90min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.8 20x
Vynikající marmeláda na moučník k nedělní kávičce.
ČÍST VÍCE35min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 53x
Má výbornou chuť, barvu a chutná jako drahá jižní vína. Šípkové víno se pije jen v malých dávkách.
ČÍST VÍCENápoje | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.8 17x
Recept na pikantní čalamádu s jednoduchou přípravou, je vhodná na zimní období.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 44x
Nakládaný zázvor je součástí japonského národního pokrmu sushi. Vy ho můžete použít dle vaší fantazie.
ČÍST VÍCE10min | Chuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 87x
Tak trochu jiná marmeláda. Tenhle recept si zamilujete.
ČÍST VÍCE25min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.7 60x
Zpracování maličkých cibulek z podzimní úrody.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 41x
Recept na sušenou zeleninu se solí.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.7 64x
Překvapivá ovocná pochoutka z českého venkova.
ČÍST VÍCE60min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 30x
Vyzkoušejte spojení zelí, červené řepy, cibule a papriky v lahodné čalamádě.
ČÍST VÍCESaláty | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 12x
Směs rozmělněných paprik, cibule a dalších ingrediencí je použitelná jako samotná příloha k různým vařeným, pečeným a hlavně grilovaným masům, hodí se také do gulášů a popřípadě na těstoviny. Recept je jednoduchý.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z bulharské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 29x
Houby zavařené v tuku v zimě používáme stejně jako čerstvé.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 34x
Horká višňová marmeláda je vynikající jako omáčka ke sladkým knedlíkům.
ČÍST VÍCE25min | Moučníky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 33x
Vyzkoušejte recept na nakládanou pikantní červenou řepu s křenem.
ČÍST VÍCE90min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 33x
Čalamáda od samotného zbojníka Jánošíka.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 11x
Spojení jablek a rybízu v lahodné marmeládě. Dobrý recept.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 51x
Takto zavařené papriky jsou výbornou přílohou.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 58x
Jednoduchý recept na přípravu kysaného zelí v omnia sklenicích.
ČÍST VÍCE160min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena