Řadit podle
Filtrovat
5.0 4x
Čatní (též čatný) je tradiční pochutina indické kuchyně k dochucení jídla. Recept na ostré chutné čatní, které dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou ozdobí stůl.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty z indické kuchyně kuchyně |
5.0 2x
Recept na ovocnou sladko-kyselou omáčku, tzv. čatní, tentokrát ze švestek. Hodí se třeba ke grilovanému sýru.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | ostatní kuchyně |
4.8 23x
Recept na výborné lilkové chutney s řapíkatým celerem a piniovými oříšky.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z arabské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 17x
Recept na sladkou kořeněnou omáčku. Tato omáčka je vhodná k masu, sýrům apod.
ČÍST VÍCE90min | Omáčky | ostatní kuchyně | vařili 4 lidé
4.4 14x
Domácí jemně pálivé chutney z manga je výborným doplňkem k pečenému masu a minutkám. Výborně se hodí jako chuťovka k sýrům a přídavek k indickým pokrmům.
ČÍST VÍCE120min | Omáčky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.5 134x
Vynikající zpracování cukety pod maso, na topinky, těstoviny nebo do fazolí. Chutney se dá použít prostě všude. Chutnalo i nepřátelům cukety!
ČÍST VÍCE120min | Chuťovky | vařili 3 lidé
2.9 69x
Pikantní čatní ze zelených rajčat jistě najde ve vaší kuchyni uplatnění.
ČÍST VÍCE15min | Omáčky | Recepty z indické kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena