Řadit podle
Filtrovat
5.0 14x
U nás o Vánocích bývá tradičně pečená kachna s karamelovým červeným zelím a domácím kynutým knedlíkem. Vyzkoušejte tento recept na výbornou vánoční pochoutku.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
5.0 11x
Nastal čas domácích zabijaček a s nimi i kopec zabijačkových dobrot, dnes to bude domácí huspenina a postupně přidám další zabijačkové recepty.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
5.0 10x
Recept na zabíjačkový guláš. Ten je u nás prvním teplým jídlem, které se na zabíjačce podává s čerstvě upečeným chlebem. Je to velká pochoutka.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
5.0 8x
U nás je v oblibě tento jednoduchý moučník, my ho máme rádi s kokosovou moučkou. Vyzkoušejte ho podle našeho receptu.
ČÍST VÍCE45min | Moučníky | ostatní kuchyně |
5.0 7x
Tuto fazolovou polévku vařila moje babička ke slaným moučným jídlům. Vyzkoušejte tento jednoduchý, levný a výborný recept.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 7x
Ve svátečním shonu se hodí vyzkoušet recept na škvarkovo-bramborové pagáče, které můžeme podávat jako výbornou slanou chuťovku k vínu, také k syté polévce či jenom tak samotné.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 4x
U nás bývá na Nový rok tradicí připravovat telecí řízek s majonézovým bramborovým salátem, nesmí se podávat drubež ani ryba, aby štěstí neuletělo a neuplavalo. Vyzkoušejte náš prověřený recept.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.7 12x
O zabíjačkách se u nás vepřové koleno nejdříve uvaří, pak se ochutí a upeče. Podává se s kyselým karamelovým zelím a pečenými brambory, za studena s chlebem. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 21x
Paprikový lalok je neodmyslitelnou pochoutkou na zabíjačkách. Vyzkoušejte tento recept, který je chutným pohoštěním i pro návštěvy.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 8x
Na zabíjačkách se podává k obědu pečené maso, dělá se z kostí, kde je ještě hodně masa, z odkrojků, ale i z větších kusů jednotlivých mas. Recept je i s bramborovou přílohou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
4.5 8x
Smažený vepřový mozeček je velkou pochoutkou. Když je u nás zabíjačka, část mozečku vysmažím, je to dobré a rychlé. Jednoduchý recept.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.5 15x
Na Vánoce máme tradičně domácí kachnu, kterou upečeme a z ostatních častí kachny uvaříme chutný voňavý silný kachní vývar s domácími nudlemi jako velmi chutnou polévku. Osvědčený recept na silný kachní vývar.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | ostatní kuchyně |
4.3 349x
Recept mě naučila ještě moje máma, jde o jemnou nadýchanou a velmi jednoduchou piškotovou roládu, která se při dodržení postupu vždy podaří i úplným začátečníkům.
ČÍST VÍCE20min | Moučníky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.1 17x
Recept na chutný smažený květák, starou dobrou osvědčenou dobrotu.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 83x
Přišel čas zavařování, tak jsem udělala chutnou domácí meruňkovou marmeládu bez konzervantů, která jde u nás doma velmi na odbyt. Recept s podrobným návodem.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.0 27x
Praktický recept na výbornou kvalitní čokoládovou polevu, která je vhodná pro všechny zákusky a dorty.
ČÍST VÍCE10min | Polevy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.9 15x
Na vesnicích se o svatbách dělá zabíječka a tahle tradiční pikantní polévka nesmí chybět. Podává se obvykle nad ránem jako poslední teplé jídlo, je oblíbená i na rodinných sešlostech a oslavách.
ČÍST VÍCE45min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.9 43x
Vepřová líčka připravená na víně a kořenové zelenině jsou opravdovou delikatesou. Vyzkoušejte výborný a osvědčený recept.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 63x
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je na vzhled a chuťově velmi podobná pravé dršťkové polévce. Polévka je od té pravé téměř k nerozeznaní.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 122x
Recept na snadnou přípravu vepřové pečeně s chutí česneku. Mám ráda tento způsob pečení, protože maso je velmi chutné, uvnitř zůstává krásně šťavnaté a na povrchu má příjemně křupavou dobře vypečenou kůrčičku.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena