Tato kuchařka obsahuje recepty na zpracování nejrůznějších částí hovězího, telecího a skopového masa. Jsou zde zahrnuty i recepty na zpracovaní vnitřností .
autor Jarka Petrová
Řadit podle
Filtrovat
5.0 18x
Recept na hlavní chod z uzeného hovězího jazyka. K masu si připravíme jemnou omáčku a hráškovo-cuketové pyré.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 26x
Telecí roláda plněná žemlovou nádivkou se šunkou a bylinkami. Výborně chutná s dušeným hráškem s mrkví a bramborovou kaší.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.8 55x
Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři. Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo pečivo.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.8 18x
Recept na minutkové jehněčí kotletky s bílou tymiánovou omáčkou. Velice dobře chutnají s pečeným bramborem a zeleninou.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 62x
Recept pro milovníky pečeného hovězího masa. Pokrm podáváme s bramborem a zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.8 20x
Roštěná na roštu se sardelkou a kaparovou omáčkou chutná báječně. Recept vhodný na zahradní grilování.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.8 19x
Recept na chutný pokrm z jednoho pekáčku.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 23x
Smažené telecí řízky plněné jarní cibulkou.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 28x
Vyzkoušejte netradiční recept na řízky z hovězí roštěné. Skvělý nedělní oběd.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.7 29x
Recept na dušené česnekové maso s pikantní žampionovou směsí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 14x
Recept na hovězí roštěnou se smetanovou omáčkou a čínskými houbami. Vhodnou přílohou je rýže nebo opečený brambor.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 30x
Roštěnky plněné okořeněnou cibulkou a doplněné orestovanými paprikami jsou vhodné i pro slavnostní chvíle ve dvou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 26x
Vyzkoušejte recept na dušené hovězí kousky s jemnou omáčkou s chutí hořčice a kopru. Jako přílohu můžeme zvolit brambory nebo těstoviny .
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.7 36x
Recept na hovězí nudličky s opečenou paprikou a čínským zelím. Masovou směs s chutí česneku a koriandru podáváme s nudlemi nebo opečeným bramborem.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z čínské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 36x
Recept vhodný na celkem rychlý nedělní oběd.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 27x
Hovězí kostky v pikantní smetanové omáčce se žampiony.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 24x
Studený pečený rostbíf po anglicku s chřestovým krémem podáváme na nářezových mísách při slavnostních příležitostech. Pokrm můžeme podávat i teplý jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 37x
Jednoduchý recept pro milovníky houbových omáček. Tato je doplněna o smetanu.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 51x
Telecí maso dušené na kari a podávané s rýží.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.6 48x
Recept na dušené hovězí maso s kořenovou zeleninou, rajčaty, česnekem a tymiánem. Pokrm připravujeme v tlakovém hrnci.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena