reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Tisk kuchařky

Tisk této kuchařky spotřebuje pravděpodobně více než 3 listů papíru.

Čertovská pochoutka

Kuřecí prsíčka po čertovsku.

Ingredience

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky, přidáme škrob, vejce, špetku cukru, promícháme a necháme chvíli odležet.

Papriku a cibule očistíme a oboje nakrájíme na nudličky.

Ve vyšší pánvi rozpálíme olej. Vložíme maso a za stálého míchání jej asi 1 - 2 minuty zprudka restujeme, aby se zatáhlo. Přidáme cibuli, papriku a žampiony a necháme vše osmažit. Na závěr přidáme sójovou omáčku a podle chuti glutasol.

Hotový pokrm podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Autor: 59

Marinované řízky

Velice chutné řízky, které je dobré nechat jeden, až dva dny v marinádě, aby byly křehké!

Ingredience

Postup přípravy

Řízky naklepeme a vložíme do připravené marinády. Řízky se marinují 1-2 dny. Opékají se zprudka asi 2 minuty z každé strany. Jako přílohu volíme brambory nebo rýži.

Autor: 100

Brokolice se šunkou

Brokolice je velice zdravá zelenina a my ji umíme upravovat na mnoho způsobů. Vyzkoušejte i tento!

Ingredience

Postup přípravy

Brokolici rozdělíme na růžičky a krátce povaříme v osolené vodě(s práškem do pečiva,aby byla krásně zelená). Po uvaření dáme do zápékací misky, přidáme kukuřici, na kostičky nakrájený salám. Zalijeme rozšlehaným vejcem s česnekem, vegetou a posypeme strouhaným sýrem. Dáme zapéct.

Autor: