Řadit podle
Filtrovat
4.4 27x
Sezona čerstvého chřestu prý začíná na jaře od svatého Jana. Z dovozu ho můžeme mít k dispozici i na podzim a v zimě, jenom si musíme pohlídat dobrou kvalitu a podívat se, zda byl vhodně uskladněn.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z německé kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.2 14x
Chřest je nazývaný králem zeleniny, nemusíme mít maso každý den.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 61x
Rychlá chuťovka z nakládaného chřestu, který obalujeme ve směsi strouhané housky se sýrem a smažíme na oleji.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 6x
Pravidelná konzumace chřestu je vhodná při obezitě i cukrovce, a protože v období vánočních svátků je plno sladkého, neuškodí si dát i něco zdravého.
ČÍST VÍCE25min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.2 33x
Mleté maso v kombinaci s kečupem.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 1779x
Lahodný chřest ve smetanové omáčce.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena