Řadit podle
Filtrovat
5.0 5x
Další chutná varianta přípravy fazolí s masem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.7 14x
Výtečný a osvěžující předkrm nebo varianta lehkého obědu či večeře. Chutný a jednoduchý recept, vegetariáni si pochutnají. V lednici vydrží taboulé i pár dní.
ČÍST VÍCE20min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.6 1199x
Tradiční recept na španělské ptáčky tak, jak nás je učily babičky. Bez příkras a novot.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 217 lidí
4.6 30x
Recept na chutný, dobrý a rychlý oběd nebo večeři ke kterému lze jako přílohu podávat knedlíky, brambory, rýži či chléb.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 20 lidí
4.6 9x
Výtečné lasagně, po kterých se budou olizovat i ty nejmlsnější jazýčky.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 32x
Zdravá a chutná pochoutka.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 121x
Jednoduchý recept na houskový knedlík. Zvládne i začínající hospodyňka či kuchtík.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 23 lidí
4.5 54x
Bramborové knedlíky s houskou, bylinkami a česnekem podáváme především k pečeným masům, drůbeži na česneku a dušenému špenátu. Skvělá příloha k velikonočnímu menu.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 8x
Z repertoáru americké spisovatelky Betty MacDonaldové.
ČÍST VÍCE15min | Dezerty | Recepty ze španělské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 23x
Příznivci bylinek určitě ocení úžasnou chuť a vůni citronové bazalky, která se díky své citronové příchuti výborně hodí k přípravě různých druhů ryb.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 13x
Bramborovo-sýrový pokrm se smetanou, který pochází z francouzského Horního Savojska.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.4 27x
Křehká kachní jatýrka s jarním listovým salátem můžeme podávat s opečeným nebo vařeným novým bramborem. Ale moc chutnají i bez přílohy.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 155x
Bramborák bez dlouhého smažení. Je výborný, protože není vůbec nasáklý tukem.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 33 lidí
4.4 97x
Recept na plněné žampiony zapečené s nivou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 13 lidí
4.4 85x
Palačinky plněné ostrou masovou náplní krájíme na špalíčky a zapékáme se sýrovo-smetanovou zálivkou. Netradiční a velmi dobrý recept.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 17 lidí
4.4 22x
Zajímavý experiment, když nechcete k masu pouze obyčejné bramborové knedlíky.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.4 25x
Recept na "karbanátky" z mletého masa plněné hermelínem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 6x
Recept na mleté maso trochu jinak.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z arabské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 32x
Velmi chutná varianta červeného zelí k svátečnímu obědu.
ČÍST VÍCEPřílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena