Řadit podle
Filtrovat
3.9 65x
Domácí je domácí, nestojí to mnoho námahy a podle receptu si můžeme připravit domácí sádlo a škvarky, které jsou mnohem kvalitnější a chutnější než ty kupované z obchodu, a dokonce mnohem lacinější.
ČÍST VÍCE90min | Chuťovky | ostatní kuchyně |
3.8 97x
Co dělat, pokud potřebujeme uskladnit na delší dobu oloupané vlašské ořechy? Dávala jsem je dříve do mrazáku, ale nyní zavařuji různé ořechy podle uvedeného receptu, což je výhodnější a mám je vždy po ruce ve spíži.
ČÍST VÍCE20min | Moučníky | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 111x
Maďarský recept na výbornou čalamádu, která se nesterilizuje, přitom vydrží i 2 roky stále křupavá bez změny barvy a chuti. Celkový čas přípravy čalamády je 420 minut.
ČÍST VÍCEPřílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.6 58x
Ne každý má možnost kvasit doma zelí v sudech, anebo zelí koupit na trhu. Toto zelí se dá podle receptu připravit i v panelákovém bytě do zavařovacích sklenic a odložit do spíže.
ČÍST VÍCE160min | Přílohy | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 38x
Jednoduchý, dobrý a voňavý kynutý jablkový závin, který mně dělala moje dobrá stará máma v dětství. Nabízím její recept zájemcům.
ČÍST VÍCE120min | Moučníky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 80x
Recept na křupavé domácí rohlíky s mimořádně pozitivním ohlasem, upekla jsem a mohu jen potvrdit.
ČÍST VÍCE150min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.4 41x
Fašírky jsou velmi vděčným jídlem, které vždy potěší a chutná za tepla i za studena. Recept na dobré masové fašírky, jak se dělají u nás doma.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.4 301x
Pravý maďarský guláš je pikantní pochoutka, která je oblíbená ve světě. Nezahušťuje se nikdy moukou a má málo šťávy, obsahuje stejný díl cibule a kližky. Recept na klasický hovězí guláš s různými přílohami podle chuti.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
3.4 51x
Jde o recept na pečená kachní stehna s měkkým šťavnatým masem a s krásně vypečenou křupavou kůžičkou. Pokrm podáváme s bramborami ve starodávné úpravě.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 47x
Kdo by neměl rád dobré škvarkové pagáčky. Přidávám jeden z mých receptů na tuto dobrotu.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.4 113x
Recept na nekynutý a nehnětený irský chléb bez droždí a bez kvásku. Ke kypření se použije soda bicarbona a těsto se jen zlehka promíchá vidličkou, celá příprava je velmi rychlá.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 26x
Pražma pečená v alobalu s bylinkami, brambory, česnekem a kolečky citronu. Tento recept patří mému nejlepšímu příteli, přidávám ho s jeho laskavým dovolením.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.3 33x
Starodávné, velmi chutné, sedlácké jídlo ze sedmihradské maďarské kuchyně, které se podává samostatně se zelným salátem anebo jako příloha k různým zeleninovým omáčkám.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.3 32x
Rychlý recept francouzské kuchyně na kuřecí prsa na žampionech v lahodné vínovo-smetanové omáčce s estragonem.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.2 25x
Jde o recept na chutný a sytý bramborový koláč z maďarské kuchyně, který plníme mletým masem.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.2 36x
Můj vlastní recept na chutné a šťavnaté vepřové plecko dušené se zeleninou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 29x
Pomalým pečením dosáhneme úžasné chuti, šťavnatosti, měkkosti husího masa a křupavosti kůžičky na povrchu. Recept na doma kukuřicí vykrmenou husu, která se stane přípravou skutečnou delikatesou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 35x
Připravila jsem kachní hody - polévku z kachních drobů s játrovými knedlíčky, kachní krk plněný pečenou náplní z kachních jater a pečenou kachnu plněnou červeným zelím a jablkem. Jednotlivé recepty přidám postupně.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.1 59x
Můj recept na velmi chutný a šťavnatý paprikový bůček, který je výborný za tepla s dušeným zelím a vařeným kynutým knedlíkem. Za studena je to úžasná pochoutka s domácím chlebem.
ČÍST VÍCE150min | Chuťovky | ostatní kuchyně |
3.1 65x
Tuto tradiční polévku, skvost židovské kuchyně, mne naučil jeden židovský šéfkuchař vařit jeho technologií, vaří se všechno naráz, dlouho a pomalu. Výsledek je úžasný, vývar čirý a průzračný.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena