Řadit podle
Filtrovat
5.0 20x
Když si dá člověk trochu práce a kysané zelí trochu doškolí, je pak výborné - takhle to dělala moje babička.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
5.0 16x
Recept na trochu jinak pečené brambory.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 15x
Recept na klasický houskový knedlík, jak ho dělávaly naše babičky.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.6 976x
Recept na nadýchané houskové knedlíky. Recept, který se hodí pro každou příležitost, i tu sváteční.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 147 lidí
4.6 390x
Velice jednoduchá příprava amerických brambor v troubě. Recept zvládne opravdu každý.
ČÍST VÍCE35min | Přílohy | Recepty z americké kuchyně kuchyně | vařilo 46 lidí
4.5 160x
Dobré zelí k pečeným nebo uzeným masům,jako příloha jakékoli knedlíky. Každé zelí vaříme zvlášť.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 39 lidí
4.5 266x
Recept na jednoduché a výborné bramborové knedlíky, které můžete dát i do mrazničky. Dají se použít jako vynikající příloha k masu, špenátu, zelí.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 27 lidí
4.5 24x
Opravdu výtečné americké brambory podle snadného receptu. Většinou je jíme samotné.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.5 219x
Recept na domácí kynutý knedlík od maminky.
ČÍST VÍCE120min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 21 lidí
4.3 71x
Bramborový salát, který doma zabodoval. Nejvíc nám chutná čerstvý.
ČÍST VÍCE90min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.2 35x
Recept na dušené červené zelí vhodné ke zvěřině. Sádlo, hovězí vývar a jalovec dodají zelí specifickou chuť.
ČÍST VÍCE25min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.2 278x
S touto přílohou chutná masíčko líp. Recept na klasické dušené zelí.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.2 10x
Základní recept na bramborovou kaši vhodnou jako příloha například k dušeným masům, smaženým rybám apod.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 10x
Příloha k řízku, kaprovi, smaženému celeru, ale výborný je i samotný.
ČÍST VÍCE60min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 15x
Rýži na cibulce jsem se naučila na Slovensku a
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.0 61x
Moc dobrý domácí houskový knedlík, který zvládnou uvařit i začátečnici.
ČÍST VÍCE75min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.9 7x
Neodmyslitelná příloha k masu a zelenině. Snadný recept na přípravu dobrých bramborových špalíčků.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 3x
Příloha k masu, pro vegetariány i hlavní chod. Recept je časově i na suroviny nenáročný.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.5 162x
Recept na vynikající, sypkou a chutnou rýži.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
3.1 222x
Pečené brambory s provensálským kořením jsou výbornou přílohou ke smaženému i pečenému masu a na talíři vypadají lákavě.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena