Řadit podle
Filtrovat
4.8 40x
Recept na zvěřinovou delikatesu z kančí kýty a šípkové omáčky.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 71x
Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.6 169x
Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.5 16x
K přípravě jeleního ragú se používá levnější maso.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.4 50x
Komu chutná kančí maso, měl by vyzkoušet tento jednoduchý recept. Maso je křehké a houby svou přítomností celé jídlo zvýrazní.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.4 26x
Recept na srnčí medailonky podávané se žampiony.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 27x
Recept na kančí guláš s pikantní vydušenou šťávou vás může inspirovat jako teplý základ při oslavách Silvestra nebo kdykoliv máte chuť na ostrý pokrm.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 22x
Výborný kančí guláš s knedlíky či chlebem. Předem bych chtěla říct, že nikdy nevařím podle receptu, tento recept jsem si vymyslela sama podle chuti.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 31x
Srnčí maso je vyhledávanou lahůdkou. Právě je sezona zvěřiny, proto přidávám další recept pro milovníky této delikatesy.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
2.8 11x
Recept z maďarské kuchyně na jelení stehno s neobvyklou kombinací červeného vína s borůvkovými povidly, pomerančovou kůrou a hříbky, které vytvoří přímo gurmánský zážitek.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.7 14x
Guláš z jelena je nejlepší z jelení kližky a po odležení chutná výtečně. Recept na osvědčený pokrm z jeleního masa a pravých hřibů dubových.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena