Řadit podle
Filtrovat
5.0 10x
Sváteční recept na přípravu chutného plátku jelení kyty podávaného s uvařenou bramborou a plátkem jihotyrolského špeku.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 6x
Delší příprava na maso z divočáka. Recept lze užít i pro slavnostní chvíle.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 4x
Výborné hlavní jídlo ze zvěřiny. Netradiční recept na přípravu Stroganova ze srnčího masa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 4x
Recept z kotlety či kýty divočáka.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 40x
Recept na zvěřinovou delikatesu z kančí kýty a šípkové omáčky.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 20x
Výborný recept na slavnostní masový chod.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 60x
Srnčí kostky dušené na červeném víně, ochucené kořenící směsí divočina.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.8 71x
Jednoduchý recept, jak nezkazit zvěřinu.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 9 lidí
4.7 63x
Guláš z kančí krkovičky, trochu ozvláštněný.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 18 lidí
4.7 32x
Recept na klasicky pečené kančí žebro.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.7 50x
Řízečky z kančí kýty trochu jinak.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.7 23x
Recept na zvěřinu s výbornou omáčkou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.6 11x
Recept na chutný srnčí guláš podávaný s knedlíkem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 11x
Recept na ragú z jelení kýty dušené se žampiony. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou těstoviny.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 41x
Recept na výborný zvěřinový guláš od myslivce.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 51x
Jiná a vynikající chuť - chuť divočiny.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty ze slovenské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 169x
Tento gulášek má zvláštní jemnou chuť a je moc dobrý se špekovými knedlíky.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 24 lidí
4.5 44x
Výborná srnčí kýta s kořeněným červeným vínem je opravdovou pochoutkou pro milovníky zvěřiny.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 47x
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena